Vis menu Skjul menu
  • Landbrug
    • Dyrevelfærd
      • Materialer
      • Kvæg
        • Management
        • Stald
        • Udeareal
        • Fodring
      • Høns og kyllinger
        • Mobile løsninger
        • Staldmiljø
        • Udeareal
        • Management
        • Foder og fodring
      • Slagtekaniner
      • Grise
    • Klima
      • Klimakatalogets 37 ideer
      • Her gøres en ekstra klimaindsats
    • Natur
      • Værktøjer til mere natur
        • Praktiske naturtiltag på landejendommen
        • De 8 naturråd
        • Brandmandens naturlov
        • Film om natur og naturtiltag
        • Natur som samarbejde
      • Naturprojekter
    • Skovlandbrug
      • Materialer
      • Projekter
      • Skovlandbrug i drift
        • Danmarkskort
        • Rydalsgaard
        • Forum Østergaard
        • Sommerbjerg
        • Hestbjerg Økologi
        • Katrinelunden
        • Kjærsgaard
        • Yduns have
        • INRA
        • Adrien Messean
        • Wakelyns farm
        • Whitehall
      • Rådgivning
    • Viden
    • Rådgivning
      • Skovlandbrugsrådgivning
      • Omlægningstjek
      • Naturhandlingsplaner
      • ØkologiLøft
      • Samfundsnyttigt Landbrug
      • Undervisning på landbrugsskoler
      • ØkologiRådgivning Danmark
      • Klimahandlingsplan
    • Projekter
      • Biogas
      • Frugt, bær og grøntsager
      • Får og geder
      • Klima
      • Kvæg
        • Foder og fodring
        • Kødproduktion
        • Velfærd og sygdomme
        • Malkekøer
        • Kalve og ungdyr
      • Natur
      • Planteavl
      • Svin
      • Tværfagligt
        • Omlægningstjek 2019
      • Æg og fjerkræ
      • Projektoversigt
      • Eksterne projekter
      • Arkiv for kalender
    • Ofte stillede spørgsmål
    • Grønt generationsskifte
      • For dig som vil købe eller sælge
        • Generationsskifte trin for trin
        • Anbefalinger til køber/sælger
        • Finansieringskilder
        • Organisationsformer
        • Nye etableringsformer
      • Brug af mentorer og gårdråd
        • Mentorskab – udvikling og udbytte for både mentor og mentee
        • Gårdråd
      • Trainee-stillinger
      • Forretningsudvikling
      • Cases - film og artikler
      • Værktøjskasse
      • Hvis du vil vide mere - kontaktinformation
  • Forbruger
    • Magasinet Økologisk
      • Podcast
        • Derfor blev jeg økolog
        • Fire økologer taler om bæredygtighed
    • Økologiske opskrifter
      • Vegetar og grønt
      • Kødretter
      • Fisk og skaldyr
      • Sødt og kager
      • Brød og boller
      • Madpakker og små retter
      • Snacks og ost
    • Giv naturen og det vilde liv bedre levevilkår
  • Virksomhed
    • Markedsinformation
    • Foodservice
      • Downloads og materialer
        • Kogebøger til økologisk foodservice
      • Cases
      • Hjælp til omlægning
        • Omlægningskonsulenter
        • Økoprocenter
        • Offentlige udbud gode råd
        • Statistik og markedsdata
Forbruger
  • Magasinet Økologisk
    • Podcast
      • Derfor blev jeg økolog
      • Fire økologer taler om bæredygtighed
  • Økologiske opskrifter
    • Vegetar og grønt
    • Kødretter
    • Fisk og skaldyr
    • Sødt og kager
    • Brød og boller
    • Madpakker og små retter
    • Snacks og ost
  • Giv naturen og det vilde liv bedre levevilkår
  • Her er du: Forside ›
  • Forbruger ›
  • Økologiske opskrifter

Økologiske opskrifter

Få ny inspiration til din mad med vores økologiske opskrifter. Økologisk madlavning handler ikke kun om at bruge økologiske råvarer – selvom det er en meget vigtig del.

Den bærende idé i økologien er, at produktionen skal tage størst muligt hensyn til miljøet fra landmanden sår sine afgrøder til maden serveres.

Økologisk madlavning

Vegetar og grønt

Kødretter

Fisk og skaldyr

Sødt og kager

Brød og boller

Madpakker og små retter

Snacks og ost

  • Her er du: Forside ›
  • Forbruger ›
  • Økologiske opskrifter

© Økologisk Landsforening 2020

Til top