Grønt generationsskifte

Få inspiration og gode råd til at købe og sælge ejendom, komme i gang som økologisk landmand på alternative måder og/eller udvikle din forretning.

Økologisk Landsforening er optaget af, at danske landbrug kan generationsskiftes og drives videre som sådanne, og at unge landmænd får en chance for at komme ind i erhvervet, udvikle produktionen - måske omlægge til økologi - og få succes hermed. Det kalder vi Grønt Generationsskifte.

På disse sider finde du både gode tips og hardcore viden om generationsskifte, økonomi og organisering, og du kan få ideer til hvordan du kan uddanne dig selv eller andre til at blive ejerleder gennem trainee-stillinger og mentorforløb. Gennem korte film og artikler kan du hente inspiration hos andre landmænd, der har været igennem guidede forløb for at nå deres mål om grønt generationsskifte.

VIL DU VIDE MERE - RESSOURCEPERSONER

 

Indholdet på dette site stammer hovedsageligt fra Økologisk Landsforenings projekt 'Værdiskabelse, innovativ omlægning og grønt generationsskifte', som er afsluttet i 2019. Projektet er støttet af Promilleafgiftsfonden for landbrug.