Vis menu Skjul menu
  • Landbrug
    • Viden
    • Projekter
      • Biogas
      • Frugt, bær og grøntsager
      • Får og geder
      • Klima
      • Kvæg
        • Foder og fodring
        • Kødproduktion
        • Velfærd og sygdomme
        • Malkekøer
        • Kalve og ungdyr
      • Natur
      • Planteavl
      • Svin
      • Tværfagligt
        • Omlægningstjek 2019
      • Æg og fjerkræ
      • Projektoversigt
      • Eksterne projekter
  • Virksomhed
    • Markedsinformation
    • Foodservice
      • Downloads og materialer
        • Kogebøger til økologisk foodservice
      • Cases
      • Hjælp til omlægning
        • Omlægningskonsulenter
        • Økoprocenter
        • Offentlige udbud gode råd
        • Statistik og markedsdata
  • Forbruger
    • Økologiske opskrifter
      • Vegetar og grønt
      • Kødretter
      • Fisk og skaldyr
      • Sødt og kager
      • Brød og boller
      • Madpakker og små retter
      • Snacks og ost
    • Giv naturen og det vilde liv bedre levevilkår
Landbrug
  • Viden
  • Projekter
    • Biogas
    • Frugt, bær og grøntsager
    • Får og geder
    • Klima
    • Kvæg
      • Foder og fodring
      • Kødproduktion
      • Velfærd og sygdomme
      • Malkekøer
      • Kalve og ungdyr
    • Natur
    • Planteavl
    • Svin
    • Tværfagligt
      • Omlægningstjek 2019
    • Æg og fjerkræ
    • Projektoversigt
    • Eksterne projekter
  • Her er du: Forside ›
  • Landbrug ›
  • Projekter ›
  • Klima

Klima

ROBUST

InTRÆgrer 3.0

InTRÆgrer 2.0

Klimalandmand

InTRÆgrer 2018

Forstærket klimaindsats

Recirkulering af næringsstoffer

Kompostering af flis i bioreaktor og kompoststald

Kompost til øget jordfrugtbarhed

Klimaoptimerede bedriftstyper

Klimahandlingsplaner på bedriftsniveau

Reduktion af CO2 i øko landbrug

Økologi og klima

Reduktion af drivhusgasser

Økologisk energi

Kulstofskolen

  • Her er du: Forside ›
  • Landbrug ›
  • Projekter ›
  • Klima

© Økologisk Landsforening 2020

Til top