Rådgivning om økologisk produktion og afsætning

Vi tilbyder faglig rådgivning med afsæt i et helhedssyn på din produktion og dens omgivelser. Sammen finder vi løsninger, der holder på både kort og langt sigt.

Konsulentydelser fra Økologisk Landsforening

Økologisk Landsforenings projektkonsulenter har fingeren på den praktiske puls: sammen med økologiske landmænd gennemfører vi faglige projekter, der udvikler økologien. Det giver os værdifuld ny viden, som vi bringer videre til dig. Se mulighederne i menuen til venstre.

Gratis omlægningstjek

Vore kompetente landbrugskonsulenter er klar til at føre dig gennem omlægningen til økologisk drift. Få et gratis omlægningstjek og hør om udviklingsmulighederne for din ejendom.

Klimahandlingsplan

En klimahandlingsplan giver dig overblik over hvor meget, din produktion belaster klimaet, mulighederne for reduktion samt indblik i tiltag der kan nedsætte bedriftens klimabelastning.

Skovlandbrug

Gør en indsats for at fremtidssikre din økologiske bedrift: omlæg til skovlandbrug og driv en langt mere robust og bæredygtig bedrift. Vi tilbyder rådgivning i etablering og drift af skovlandbrug.

ØkologiRådgivning Danmark

Økologirådgivning Danmark er et samarbejde mellem Økologisk Landsforening og Jysk Landbrugsrådgivning. Vores konsulenter rådgiver tværfagligt om økologi, samt yder specialiseret rådgivning inden for primært økologisk planteavl, kvægbrug og driftsøkonomi.