Vis menu Skjul menu
  • Landbrug
    • Viden
    • Projekter
      • Biogas
      • Frugt, bær og grøntsager
      • Får og geder
      • Klima
      • Kvæg
        • Foder og fodring
        • Kødproduktion
        • Velfærd og sygdomme
        • Malkekøer
        • Kalve og ungdyr
      • Natur
      • Planteavl
      • Svin
      • Tværfagligt
        • Omlægningstjek 2019
      • Æg og fjerkræ
      • Projektoversigt
      • Eksterne projekter
    • Styrk dit direkte salg
      • Beskrivelse af netværk
  • Virksomhed
    • Markedsinformation
    • Foodservice
      • Downloads og materialer
        • Kogebøger til økologisk foodservice
      • Cases
      • Hjælp til omlægning
        • Omlægningskonsulenter
        • Økoprocenter
        • Offentlige udbud gode råd
        • Statistik og markedsdata
  • Forbruger
    • Økologisk produktion
      • Køer
      • Grise
      • Kyllinger
      • Æg
      • Får
      • Geder
      • Fisk
      • Grøntsager
      • Frugt og bær
      • Korn og foder
        • Ukrudt og skadedyr
        • Gødning
        • Sædskifte
        • Jordbehandling
      • GMO
    • Økologiske opskrifter
      • Vegetar og grønt
      • Kødretter
      • Fisk og skaldyr
      • Sødt og kager
      • Brød og boller
      • Madpakker og små retter
      • Snacks og ost
    • Giv naturen og det vilde liv bedre levevilkår
Forbruger
  • Økologisk produktion
    • Køer
    • Grise
    • Kyllinger
    • Æg
    • Får
    • Geder
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Frugt og bær
    • Korn og foder
      • Ukrudt og skadedyr
      • Gødning
      • Sædskifte
      • Jordbehandling
    • GMO
  • Økologiske opskrifter
    • Vegetar og grønt
    • Kødretter
    • Fisk og skaldyr
    • Sødt og kager
    • Brød og boller
    • Madpakker og små retter
    • Snacks og ost
  • Giv naturen og det vilde liv bedre levevilkår
  • Her er du: Forside ›
  • Forbruger ›
  • Økologiske opskrifter

Økologiske opskrifter

Få ny inspiration til din mad med vores økologiske opskrifter. Økologisk madlavning handler ikke kun om at bruge økologiske råvarer – selvom det er en meget vigtig del.

Den bærende idé i økologien er, at produktionen skal tage størst muligt hensyn til miljøet fra landmanden sår sine afgrøder til maden serveres.

Økologisk madlavning

Vegetar og grønt

Kødretter

Fisk og skaldyr

Sødt og kager

Brød og boller

Madpakker og små retter

Snacks og ost

  • Her er du: Forside ›
  • Forbruger ›
  • Økologiske opskrifter

© Økologisk Landsforening 2020

Til top