Vegetar og grønt Opskrifter på vegetarmad, ost og grønt tilbehør. Salat med blåskimmelost og balsamicodressing Salat med bagte tomater og syltede rødløg Indisk suppe med røde linser Salat med æble, mynte og spidskål Bagt portobello med rissalat og broccoli Pirogger med peanutdressing Quinoapandekage med rødbede og hytteost Quinoafrikadeller med varm kartoffelsalat Kartoffelpizza med pesto, blå ost og rosmarin Fyldt hokkaidogræskar med spidskålssalat Farverig bønnesalat med tomatfladbrød Små kartoffelpizzaer med frisk grønt Burger med grønt og guacamole Tærte med porrer, kartoffelsalat og ærter Kartoffelæggekage med spæd avokadosalat Boghvedepandekager med bønnesalat Bagt kartoffel med rygeostdip Indisk kartoffelret Spansk kartoffeltortilla Kartoffelpizza Quinoasalat med urter, blomkål og tang Nordisk salat med bær Farverig salat på farten Broccolisalat med sesamdressing Kålsalat med mandel og citron Brødcroutoner Fladbrød med Castello Blå Økologisk Blå Kornblomst med blomme-løgchutney Knæk med Økoblue og rå relish Enebær, stegte løg og julesalat med rygeost Hvidklint med frugter og rosmarin-vinsirup Lun yoghurt-spinat med Klosterost Luksus svampetoast Babyrødbeder med julekrydderier Grillede ferskner med gedeost og honning Gedeost med spearmint-olie Salatdressing med druer, agurk og mynte Røget ostesovs med frisk laurbær Røgede gedeostkugler i krydderier og hasselnødder Bagte cherrytomater med blå ost Nye, små kartofler med græskarkernepesto Saltede kartofler med mojo Kartoffelkroketter Cremet kartoffelsalat Grøn kartoffelsalat Ovnbagt kartoffelmos Kartoffelbåde med krydderier Ovnbagt gedeost med græskar, brød og pærer