Luksus svampetoast
4. august 2015
af:
Webredaktion
Sprødt brød med svampe, dild og smeltet ost.
Til 2 personer
Ingredienser
100-125 g rensede kantareller el. champignoner, skåret i grove skiver
fintrevet skal fra ½ citron
1 fed hvidløg, finthakket
1 spsk finthakket dild el. fennikeltoppe
2 skiver brød
ca. 70 g groftrevet lagret økologisk Danbo fra Them Andelsmejeri el. anden fast el. tør ost
havsalt
friskkværnet sort peber
Sådan gør du
Kom kantareller, citrusskal, hvidløg og dild i en skål. Vend grundigt og krydr med havsalt og friskkværnet sort peber. Læg brødet i en bradepande og fordel svampefyldet ovenpå. Afslut med osten. Bages i en 200 gram varm ovn i 10-15 minutter eller indtil skorpen er gylden og sprød. Pynt med dild.
Opskriften er udviklet af Kille Enna.