Kødretter Pizza med æble og gedeost Forårsruller med høne og saftig kornsalat Kyllingesuppe med grønt og fuldkornssuppehorn Salat med kylling, sennep og rugbrød Sprødstegt kylling Boller i karry med perlespelt og gulerod Brændende sommerkærlighed Flæskestegssandwich med rødbeder og æblemayo Svinekoteletter i karry med æbler Kartoffeltærte med bacon Kartoffelsuppe med sprød serranoskinke Rulle-roller wraps Brændende kærlighed Pølse-remix med mos og kold ærtesauce Svinekoteletter med spinatbygotto og selleri Tomatsuppe med chorizo og creme fraiche Braiserede oksehaler Krydrede oksekødsspyd med yoghurtsauce Bum-burgere Kødboller med salatost, kanel og mynte Pulled oxtail burger Oksehale ragout Oksefarsbrød med jordskokmos og savojkål Leverfrikadeller Tomat-pebersauce med okseinderlår og blomkål Stegt lever Braiserede oksehaler i åben ravioli Langtidsstegt and med sauce og brunede kartofler Medister med æblesauté og grønkålssalat Økologisk flæskesteg Frikadeller med rødkålssalat Grillspyd med hjerte Hjerte i grov sennepssauce Grillet hjerte Paneret tunge Sprængt tunge i tarteletter Sprængt tunge i sandwich Sprængt og kogt oksetunge