Svinekoteletter i karry med æbler
Til 4 personer
Ingredienser
- 4 svinekoteletter
- 2 tsk karry salt og peber
- 2 dl kokosmælk (eller fløde)
- 2 æbler, i tynde skiver
- 2 rødløg, finthakkede
- 250 g grønne bønner
- Olie til stegning
Tilbehør
- 275 g basmati ris
Pynt
- Frisk timian
Sådan gør du
Kom risene i en gryde og kog dem efter anvisningen på pakken. Tænd ovnen på 200 grader.
Varm olie op på en pande eller grillpande og svits kotelet- terne på begge sider. Krydr med karry, salt og peber.
Hæld kokosmælk i et ildfast fad og læg æbler, løg og bønner deri. Fordel koteletterne ovenpå og bag det i ovnen i ca. 10-15 minutter.
Server de gennemstegte koteletter med ris og masser af frisk timian.
Du kan “spice” dine ris op ved at komme krydderier i gryden under kogning, fx. gurkemeje, limeblade, karde- mommekapsler eller citronskal.