Svinekoteletter i karry med æbler

Til 4 personer

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter
  • 2 tsk karry salt og peber
  • 2 dl kokosmælk (eller fløde)
  • 2 æbler, i tynde skiver
  • 2 rødløg, finthakkede
  • 250 g grønne bønner
  • Olie til stegning

Tilbehør

  • 275 g basmati ris

Pynt

  • Frisk timian

Sådan gør du

Kom risene i en gryde og kog dem efter anvisningen på pakken. Tænd ovnen på 200 grader.

Varm olie op på en pande eller grillpande og svits kotelet- terne på begge sider. Krydr med karry, salt og peber.

Hæld kokosmælk i et ildfast fad og læg æbler, løg og bønner deri. Fordel koteletterne ovenpå og bag det i ovnen i ca. 10-15 minutter.

Server de gennemstegte koteletter med ris og masser af frisk timian.

Du kan “spice” dine ris op ved at komme krydderier i gryden under kogning, fx. gurkemeje, limeblade, karde- mommekapsler eller citronskal.