Omlægningskonsulenter
De økologiske omlægningskonsulenter og omlægningsorganisationer kan hjælpe dig med at få succes med økologi i dit køkken. De kender udfordringerne, og kan vurdere hvilke muligheder dit køkken har, for at komme videre med økologi.
Her på siden finder du de omlægningskonsulenter, som rådgiver køkkener over hele Danmark (alfabetisk).
Birte Brorson
Højdevej 2B
2980 Kokkedal
Tlf.: 40 52 50 55
bb@birtebrorson.dk
www.birtebrorson.dk
Birte Brorson er selvstændig omlægningskonsulent med erfaring indenfor både private og offentlige storkøkkener. Se hvordan økologisamarbejdet ØKO ++ kan hjælpe kommunerne med omlægning til økologi.
Frugtformidlingen
Skjulhøj Allé 14
2720 Vanløse
Tlf.: 36 30 24 78
www.frugtformidlingen.dk
Frugtformidlingen laver events og workshops med mad, råvarer og sundhed.
Jens Kristensen
Platanvej 20
4000 Roskilde
Tlf.: 61 22 38 07
madro.kontakt@gmail.com
Kok og økologisk omlægger. Erfaring med omlægning fra primært store køkkener og underviser inden for gastronomiske idealer. Underviser blandt andet inden for smag, madspild, bageri, charcutteri med køkkenernes umiddelbare behov som omdrejningspunkt.
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52C
2200 København N
Tlf: 35 36 38 37
www.meyers-mad.dk
Meyers Madhus rådgiver offentlige og private indenfor projekter, som udvikler vores fælles madkultur, skaber sunde forretninger og igangsætter sociale forandringer med maden og måltidet som omdrejningspunkt. Vi tilbyder bl.a. strategisk og praksisnær rådgivning inden for økologisk og gastronomisk udvikling og opkvalificering, opskriftudvikling, produktion af kogebøger. Vi indgår løbende som partner i forsknings- og udviklingsprojekter.
Hotel- og Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby
Tlf: 33 86 22 00
www.hrs.dk
Kursus- og udviklingsafdelingen på Hotel- og Restaurantskolen har omfattende erfaring med økologisk omlægning af såvel private som offentlige køkkener.
Vi tilbyder omlægningsrådgivning og kompetenceløft gennem undervisningsforløb både i AMU- og projektregi.
For spørgsmål kontakt:
Specialkonsulent Eva Grane, egr@hrs.dk eller projektleder Michelle Nadia Werther, mnw@hrs.dk
Køkkenkultur
Engvej 7
9430 Vadum
Tlf.: 26 13 05 83
www.koekkenkultur.dk
uffe@koekkenkultur.dk
Køkkenkultur ejes og drives af gastronomisk konsulent Uffe Truelsen, der har erfaring med foredrag, workshops, kurser og udviklingsforløb ifm. omlægning til økologi.
Kostkompagniet ApS
Birgitte Escherich
Cand. Scient. Pol., Professionel Gastronom, Forfatter
Stavreby Strandvej 36
4720 Præstø
Tlf: 23 72 37 97
be@kostkompagniet.dk
www.kostkompagniet.dk
Kostkompagniet har 10 års erfaring i rådgivning i økologisk omlægning og i rådgivning i strategiske måltidspolitikker.
Laila Venø
Økologisk Storkøkkenrådgivning
Roskilde
Mobil: 2240 9822
boavida39@gmail.com
Laila Venø er sparringspartner ved planlægning og gennemførelse af større omlægningsprojekter. Foredrag, kurser og rådgivning om god, sund og økologisk mad. Rådgivning ved omlægning til økologisk køkkendrift i institutioner samt små og store kantiner.
Lise Faurschou Hastrup
Ebeltoft
Tlf.: 86 89 89 01 bedst mellem 8.30-9.00.
Mobil: 25 12 21 84
www.lisef.dk
kostlises@hotmail.com
Lise Faurschou Hastrup er foredragsholder og underviser indenfor omlægning til økologisk mad samt kostens betydning for adfærd og indlæring.
Mette Kloppenborg
Økologisk Storkøkkenrådgivning
Silkeborg
Tlf.: 86 80 22 70
mette@kloppenborg.com
Mette Kloppenborg er selvstændig omlægningskonsulent med erfaring indenfor både private og offentlige storkøkkener.