Omlægningskonsulenter

Omlægningskonsulenterne rådgiver dig, og hjælper dig i gang med at købe flere økologiske råvarer. Ved at tilpasse menuen og reducere spild kan budgettet for råvarer holde helt op til 80 % økologisk.

De økologiske omlægningskonsulenter og omlægningsorganisationer kan hjælpe dig med at få succes med økologi i dit køkken. De kender udfordringerne, og kan vurdere hvilke muligheder dit køkken har, for at komme videre med økologi.

Her på siden finder du de omlægningskonsulenter, som rådgiver køkkener over hele Danmark (alfabetisk).

Birte Brorson

Højdevej 2B
2980 Kokkedal

Tlf.: 40 52 50 55
bb@birtebrorson.dk
www.birtebrorson.dk

Birte Brorson er selvstændig omlægningskonsulent med erfaring indenfor både private og offentlige storkøkkener. Se hvordan økologisamarbejdet ØKO ++ kan hjælpe kommunerne med omlægning til økologi.

Frugtformidlingen

Skjulhøj Allé 14
2720 Vanløse

Tlf.: 36 30 24 78
www.frugtformidlingen.dk

Frugtformidlingen laver events og workshops med mad, råvarer og sundhed.

Jens Kristensen

Platanvej 20
4000 Roskilde

Tlf.: 61 22 38 07
madro.kontakt@gmail.com

Kok og økologisk omlægger. Erfaring med omlægning fra primært store køkkener og underviser inden for gastronomiske idealer. Underviser blandt andet inden for smag, madspild, bageri, charcutteri med køkkenernes umiddelbare behov som omdrejningspunkt.

Meyers Madhus

Nørrebrogade 52C
2200 København N
Tlf: 35 36 38 37
www.meyers-mad.dk

Meyers Madhus rådgiver offentlige og private indenfor projekter, som udvikler vores fælles madkultur, skaber sunde forretninger og igangsætter sociale forandringer med maden og måltidet som omdrejningspunkt. Vi tilbyder bl.a. strategisk og praksisnær rådgivning inden for økologisk og gastronomisk udvikling og opkvalificering, opskriftudvikling, produktion af kogebøger. Vi indgår løbende som partner i forsknings- og udviklingsprojekter. 

Hotel- og Restaurantskolen

Vigerslev Allé 18
2500 Valby
Tlf:  33 86 22 00
www.hrs.dk

Kursus- og udviklingsafdelingen på Hotel- og Restaurantskolen har omfattende erfaring med økologisk omlægning af såvel private som offentlige køkkener.
Vi tilbyder omlægningsrådgivning og kompetenceløft gennem undervisningsforløb både i AMU- og projektregi.

For spørgsmål kontakt:
Specialkonsulent Eva Grane, egr@hrs.dk eller projektleder Michelle Nadia Werther, mnw@hrs.dk

Køkkenkultur

Engvej 7
9430 Vadum
Tlf.: 26 13 05 83
www.koekkenkultur.dk
uffe@koekkenkultur.dk  

Køkkenkultur ejes  og drives af gastronomisk konsulent Uffe Truelsen, der har erfaring med foredrag, workshops, kurser og udviklingsforløb ifm. omlægning til økologi.

Kostkompagniet ApS

Birgitte Escherich
Cand. Scient. Pol., Professionel Gastronom, Forfatter

Stavreby Strandvej 36
4720 Præstø

Tlf: 23 72 37 97
be@kostkompagniet.dk
www.kostkompagniet.dk

Kostkompagniet har 10 års erfaring i rådgivning i økologisk omlægning og i rådgivning i strategiske måltidspolitikker.

Laila Venø

Økologisk Storkøkkenrådgivning
Roskilde

Mobil: 2240 9822
boavida39@gmail.com

Laila Venø er sparringspartner ved planlægning og gennemførelse af større omlægningsprojekter. Foredrag, kurser og rådgivning om god, sund og økologisk mad. Rådgivning ved omlægning til økologisk køkkendrift i institutioner samt små og store kantiner.

Lise Faurschou Hastrup

Ebeltoft

Tlf.: 86 89 89 01 bedst mellem 8.30-9.00.
Mobil: 25 12 21 84
www.lisef.dk
kostlises@hotmail.com

Lise Faurschou Hastrup er foredragsholder og underviser indenfor omlægning til økologisk mad samt kostens betydning for adfærd og indlæring.

Mette Kloppenborg

Økologisk Storkøkkenrådgivning
Silkeborg

Tlf.: 86 80 22 70
mette@kloppenborg.com

Mette Kloppenborg er selvstændig omlægningskonsulent med erfaring indenfor både private og offentlige storkøkkener.