Vis menu Skjul menu
  • Landbrug
    • Viden
    • Projekter
      • Biogas
      • Frugt, bær og grøntsager
      • Får og geder
      • Klima
      • Kvæg
        • Foder og fodring
        • Kødproduktion
        • Velfærd og sygdomme
        • Malkekøer
        • Kalve og ungdyr
      • Natur
      • Planteavl
      • Svin
      • Tværfagligt
        • Omlægningstjek 2019
      • Æg og fjerkræ
      • Projektoversigt
      • Eksterne projekter
    • Styrk dit direkte salg
      • Beskrivelse af netværk
  • Virksomhed
    • Markedsinformation
    • Foodservice
      • Downloads og materialer
        • Kogebøger til økologisk foodservice
      • Cases
      • Hjælp til omlægning
        • Omlægningskonsulenter
        • Økoprocenter
        • Offentlige udbud gode råd
        • Statistik og markedsdata
  • Forbruger
    • Økologisk produktion
      • Køer
      • Grise
      • Kyllinger
      • Æg
      • Får
      • Geder
      • Fisk
      • Grøntsager
      • Frugt og bær
      • Korn og foder
        • Ukrudt og skadedyr
        • Gødning
        • Sædskifte
        • Jordbehandling
      • GMO
    • Økologiske opskrifter
      • Vegetar og grønt
      • Kødretter
      • Fisk og skaldyr
      • Sødt og kager
      • Brød og boller
      • Madpakker og små retter
      • Snacks og ost
    • Giv naturen og det vilde liv bedre levevilkår
Forbruger
  • Økologisk produktion
    • Køer
    • Grise
    • Kyllinger
    • Æg
    • Får
    • Geder
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Frugt og bær
    • Korn og foder
      • Ukrudt og skadedyr
      • Gødning
      • Sædskifte
      • Jordbehandling
    • GMO
  • Økologiske opskrifter
    • Vegetar og grønt
    • Kødretter
    • Fisk og skaldyr
    • Sødt og kager
    • Brød og boller
    • Madpakker og små retter
    • Snacks og ost
  • Giv naturen og det vilde liv bedre levevilkår
  • Her er du: Forside ›
  • Forbruger ›
  • Økologiske opskrifter ›
  • Fisk og skaldyr

Fisk og skaldyr

 

 

Linsesuppe med ørred, gulerod og fennikel

Pastapenne i citrussauce med romanesco og laks

Rødspætte med majs og pasta i gulerodscreme

Fiskefrikadeller med kartofler og ristet blomkål

Ørred i dobbelt røg med bønnesalat

Marinerede sild med kogte kartofler

Salade niçoise

Lynrimmet laks

Thaisuppe med rejer

Små kartoffelpandekager med ørredrogn

  • Her er du: Forside ›
  • Forbruger ›
  • Økologiske opskrifter ›
  • Fisk og skaldyr

© Økologisk Landsforening 2020

Til top