Grillet hjerte

På bruschetta med salvie, spansk Padron peber, bøffelmozzarella og pesto.
  • 400 g oksehjerte
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 4 stængler frisk salvie
  • 200 g Padron peber/små spanske pebre
  • 4 skiver godt brød
  • 200 g bøffelmozzarella
  • ¼ bdt. basilikum
  • Salt
  • Sort peber
  • 1 citron

Skær hjertet i tynde skiver, snit hvidløg fint og hak salvien groft.

Steg skiverne i olie på en meget varm pande i 3-4 min. Tilsæt derefter Padron peber, hvidløg og salvie og steg det med i 2 min.

Grill eller rist brødet og gnid det med hvidløg.

Læg brødet på et fad og fordel mozzarella og fintsnittet basilikum derpå. Fordel derefter hjerte og peber på brødet og krydr godt med salt og peber.

Server med citron i både.

Kan du ikke finde de små Padron pebre, kan grøn/rød peber skåret groft også bruges.