Braiserede oksehaler i åben ravioli

Med edamame-bønner, asparges og parmesan.
  • 400 g braiseret oksehalekød
  • 200 g grøntsager fra braiseringen
  • 2 dl braiseringsfond
  • 2 spsk. smør
  • 4 lasagneplader
  • 12 grønne asparges
  • 200 g edamame-bønner
  • 50 g parmesan
  • Salt
  • Sort peber

Kog lasagnepladerne i rigeligt vand til de er al dente. Hæld vandet fra, tilsæt 1 spsk. olivenolie og hold pladerne varme.

Knæk bunden af aspargesene, kog dem møre i 2-3 min. og hold dem varme.

Hak oksehalekød og grøntsager groft og varm det op i fonden. Vend smør i og smag til med salt og peber. Vend edamame-bønnerne deri.

Læg de varme lasagneplader på 4 tallerkener og fordel kød og asparges derpå. Riv parmesan henover, fold lasagnepladerne let sammen og server.