Braiserede oksehaler i åben ravioli
Med edamame-bønner, asparges og parmesan.
- 400 g braiseret oksehalekød
- 200 g grøntsager fra braiseringen
- 2 dl braiseringsfond
- 2 spsk. smør
- 4 lasagneplader
- 12 grønne asparges
- 200 g edamame-bønner
- 50 g parmesan
- Salt
- Sort peber
Kog lasagnepladerne i rigeligt vand til de er al dente. Hæld vandet fra, tilsæt 1 spsk. olivenolie og hold pladerne varme.
Knæk bunden af aspargesene, kog dem møre i 2-3 min. og hold dem varme.
Hak oksehalekød og grøntsager groft og varm det op i fonden. Vend smør i og smag til med salt og peber. Vend edamame-bønnerne deri.
Læg de varme lasagneplader på 4 tallerkener og fordel kød og asparges derpå. Riv parmesan henover, fold lasagnepladerne let sammen og server.