Oksehale ragout

Med grøntsager, timian, spaghetti og parmesan.
  • 400 g braiseret oksehalekød
  • 200 g grøntsager fra braiseringen
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. timian
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 dl hvidvin
  • Salt
  • Sort peber
  • 400 g spaghetti, kogt efter pakkens anvisning
  • 50 g parmesan

Hak oksehalekød og og grøntsager groft.

Snit løg, hvidløg og timian fint og brun det i olie en gryde. Tilsæt hvidvin og lad det simre i 5 min.

Tilsæt oksehaler og og grøntsager og varm det godt igennem. Smag til med salt og peber.

Vend den kogte pasta med oksehale ragout. Fordel det på tallerkener og riv parmesan henover.

Drys evt. med hakket persille og server med ekstra parmesan.