Babyrødbeder med julekrydderier

Lune, møre babyrødbeder med kanel og nelliker. Server til en mild ost og et glas mørk øl.

Tilbehør til 4 personer

Ingredienser

300 g babyrødbeder, skrællede
og skåret i kvarte
koldpresset olivenolie, til stegning
1 hel kanelstang, brækket i halve
12 stk hele nelliker
havsalt
friskkværnet sort peber

Tilbehør

Mild økologisk Danbo fra Them Andelsmejeri el. din yndlingsost
evt. et glas øl, af den mørke type

Sådan gør du

Varm en pande op og hæld lidt koldpresset olivenolie herpå. Tilsæt rødbeder og krydderier. Krydr med havsalt og friskkværnet sort peber.
Steg dem i 5 minutter, eller indtil de er næsten møre. Servér de varme rødbeder med mild Danbo og et glas øl, af den mørke type.

Opskriften er udviklet af Kille Enna.