Knæk med Økoblue og rå relish
4. august 2015
af:
Webredaktion
Knækbrød med blåskimmelost og relish.
Snack til 8-10 personer
Ingredienser
Gedsted Økoblue el. anden blåskimmelost
Knækbrød
Rå relish:
1½ spsk finthakket gulerod
1½ spsk finthakket peberfrugt
½ fed hvidløg, finthakket
1 spsk finthakkede cornichoner
1½ spsk finthakket rødløg
1½ spsk finthakkede grønne oliven
1 spsk finthakket bredbladet-persille
¼ spsk finthakkede kapers
½ spsk sherry vineddike
¼ dl koldpresset olivenolie
¼ spsk friskpresset citronsaft
½ tsk melasse rørsukker el. mørk farin
havsalt
friskkværnet sort peber
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne i en skål og krydr med havsalt og friskkværnet sort peber. Lad relishen trække i minimum 10 minutter inden den kommes henover knækbrød smurt generøst med Økoblue. Relishen kan også bruges som dressing til grøn salat med stykker af blue.
Opskriften er udviklet af Kille Enna.