Grillede ferskner med gedeost og honning
4. august 2015
af:
Webredaktionen
Nem, vegetarisk grillret med ferskner og gedeost. Kan både serveres som forret og hovedret, evt. med et godt stykke brød.
Dessert el. forret til 4 personer
Ingredienser
140 g gede fastost fra Tebstrup Mejeri el. din yndlingsost
2 stk modne ferskner el. nektariner, skåret i mindre stykker
1 citron, halveret
1-2 spsk flydende honning
Sådan gør du
Gril fersknerne hårdt og hurtigt på en grillpande indtil de er gyldne. Alternativt steges de i lidt koldpresset olivenolie på en pande. Tør panden
af og steg citronen med den åbne side nedad i få minutter til den er mørkebrun. Smuldr osten groft og kom op på en tallerken sammen med fersknerne. Hæld lidt flydende honning henover og pres saften ud af den stegte citron. Nydes solo eller sammen med toast.
Opskriften er udviklet af Kille Enna.