Knækbrød
18. august 2015
af:
Webredaktion
Sprøde hvedeknækbrød med havregryn og kerner.
Ca. 25 stk
Ingredienser
2 dl vand
1½ tsk salt
1 ¼ dl olie
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
50 g havregryn
50 g græskarkerner
50 g hørfrø
50 g solsikkekerner
50 g sesamfrø
Drys
Birkes, sesamfrø, solsikkefrø eller hørfrø
Sådan gør du
Bland alle ingredienser og ælt til en fast dej. Del dejen i to lige store dele og rul hver del ud så tyndt som muligt på et stykke bagepapir. Skær dejen ud i firkanter med en skarp kniv. Læg de to stykker bagepapir med dejen over på to bageplader. Pensl med vand og drys med kernerne. Bag knækbrødene ved 200° (varmluft 180°) ca. 25 minutter til de er let gyldne.
Opskriften er lavet i samarbejde med Kornkammeret