Kopnudler med sprøde grøntsager
30. september 2015
af:
Webredaktionen
4 glas
Ingredienser
- 1⁄2 squash
- 2 gulerødder
- 2 forårsløg
- 10 sukkerærter
- 50 g hvidkål
- 5 radiser
- 1 håndfuld koriander
- 4 halve, kogte æg
- 200 g kogt kyllingekød
- Saft fra 1 lime
- 4 spsk soja
- 10 g revet ingefær
- 4 tsk bouillon
- Kogende vand
Sådan gør du
Skær squash og gulerødder ud i tynde strimler, brug fx en spiralizer eller et juliennejern til at lave “nudler”. Skær forårsløg, sukkerærter, hvidkål og radiser i tynde strimler. Bland alle grøntsagerne med koriander og kyllingekød i strimler.
Fordel blandingen i 4 syltetøjs- glas og læg 1⁄2 æg på toppen.
Rør limesaft, soja, ingefær og bouillon sammen og fordel det i de 4 glas.
Kom låg på glassene. Hæld kogende vand over inden servering.
Lad det trække i ca. 2 minutter og spis med gaffel og ske... eller pinde.
Pas på - glassene bliver meget varme.