Kopnudler med sprøde grøntsager

4 glas

Ingredienser

  • 1⁄2 squash
  • 
2 gulerødder

  • 2 forårsløg

  • 10 sukkerærter

  • 50 g hvidkål

  • 5 radiser

  • 1 håndfuld koriander

  • 4 halve, kogte æg

  • 200 g kogt kyllingekød
  • Saft fra 1 lime

  • 4 spsk soja

  • 10 g revet ingefær
  • 4 tsk bouillon
  • Kogende vand

Sådan gør du

Skær squash og gulerødder ud i tynde strimler, brug fx en spiralizer eller et juliennejern til at lave “nudler”. Skær forårsløg, sukkerærter, hvidkål og radiser i tynde strimler. Bland alle grøntsagerne med koriander og kyllingekød i strimler.

Fordel blandingen i 4 syltetøjs- glas og læg 1⁄2 æg på toppen.

Rør limesaft, soja, ingefær og bouillon sammen og fordel det i de 4 glas.

Kom låg på glassene. Hæld kogende vand over inden servering.

Lad det trække i ca. 2 minutter og spis med gaffel og ske... eller pinde.

Pas på - glassene bliver meget varme.