Madmuffins med squash og skinke

8 stk.

Ingredienser

  • 100 g mandelmel *
  • 2 spsk hørfrø

  • 1⁄2 tsk havsalt

  • 1 tsk bagepulver
  • 3 æg

  • 30 g parmesan, revet
  • 1⁄2 squash (ca. 140 g)
  • 50 g skinke eller chorizopølse

  • 8 soltørrede tomater

Græskarkerner til topping.

* Kan erstattes af 80 g groft hvedemel.

Sådan gør du

Bland mel, hørfrø, havsalt og bagepulver sammen i en skål. Slå æggene ud i en anden skål og pisk dem let sammen. Rør revet parmesan, revet squash, skinke i tern og hakkede soltørrede tomater i æggene. Vend de tørre ingredienser i og bland det hele godt sammen.

Fordel dejen i muffinsforme af papir. Top dem med græskarkerner og bag dem ved 175°C (varmluft) i ca. 25 minutter eller indtil de er gennembagte.

Opbevar på køl.


Tip:
Du kan nemt fryse Muffins og tage dem op efter behov.