Madmuffins med squash og skinke
30. september 2015
af:
Webredaktionen
8 stk.
Ingredienser
- 100 g mandelmel *
- 2 spsk hørfrø
- 1⁄2 tsk havsalt
- 1 tsk bagepulver
- 3 æg
- 30 g parmesan, revet
- 1⁄2 squash (ca. 140 g)
- 50 g skinke eller chorizopølse
- 8 soltørrede tomater
Græskarkerner til topping.
* Kan erstattes af 80 g groft hvedemel.
Sådan gør du
Bland mel, hørfrø, havsalt og bagepulver sammen i en skål. Slå æggene ud i en anden skål og pisk dem let sammen. Rør revet parmesan, revet squash, skinke i tern og hakkede soltørrede tomater i æggene. Vend de tørre ingredienser i og bland det hele godt sammen.
Fordel dejen i muffinsforme af papir. Top dem med græskarkerner og bag dem ved 175°C (varmluft) i ca. 25 minutter eller indtil de er gennembagte.
Opbevar på køl.
Tip: Du kan nemt fryse Muffins og tage dem op efter behov.