Muslibarer med mandler og dadler
30. september 2015
af:
Webredaktionen
8 stk.
Ingredienser
- 55 g jordnøddesmør (gerne uden sukker)
- 50 g kokosolie
- 1 spsk honning
- 5 bløde dadler uden sten
- 100 g havregryn
- 50 g mandler
- 1 tsk kanel
- 1 spsk frysetørret jordbær
Sådan gør du
Smelt jordnøddesmør, kokosolie og honning sammen i en lille gryde. Put finthakkede dadler, havregryn, grofthakkede mandler, kanel og frysetørret jordbær i og rør massen godt sammen.
Fordel massen i en lille form (ca. 18x18 cm), beklædt med bagepapir eller husholdningsfilm. Tryk mysli- massen godt sammen i formen og stil den i fryseren i ca. 1 time.
Skær myslimassen ud i små barer. Opbevar barerne på køl indtil de skal spises.