Økologiske myslibarer
20. februar 2016
med peanut butter og kokos
8 store eller 16 små
Ingredienser
- 2 bananer
- 10 dadler uden sten
- 2 æg
- 2 spsk. peanut butter
- 50 g mandler, grofthakkede
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. stødt kardemomme
- 3 dl havregryn
- 1 dl solsikkekerner
- ½ dl kokosmel
- Et nip salt
Pynt
- 25 g mørk chokolade
- 2 spsk. frysetørrede hindbær
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
Blend bananer, dadler, æg og peanut butter godt sammen. Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål, og rør de våde ingredienser i.
Rør dejen godt sammen og fordel den i en form (ca. 20 x 20 cm), beklædt med bagepapir. Sæt formen i den varme ovn og bag dejen i ca. 25 minutter.
Lad myslimassen køle helt af i formen, og skær den derefter ud i små barer.
Smelt chokoladen i en lille gryde og pynt barerne som du har lyst til – drys derefter med frysetør- rede hindbær.
Opbevares i en kagedåse.