Økologiske myslibarer

med peanut butter og kokos

8 store eller 16 små

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 10 dadler uden sten
  • 2 æg
  • 2 spsk. peanut butter
  • 50 g mandler, grofthakkede
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. stødt kardemomme
  • 3 dl havregryn
  • 1 dl solsikkekerner
  • ½ dl kokosmel
  • Et nip salt

Pynt

  • 25 g mørk chokolade
  • 2 spsk. frysetørrede hindbær

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

Blend bananer, dadler, æg og peanut butter godt sammen.  Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål, og rør de våde ingredienser i.

Rør dejen godt sammen og fordel den i en form (ca. 20 x 20 cm), beklædt med bagepapir. Sæt formen i den varme ovn og bag dejen i ca. 25 minutter.

Lad myslimassen køle helt af i formen, og skær den derefter ud i små barer.

Smelt chokoladen i en lille gryde og pynt barerne som du har lyst til – drys derefter med frysetør- rede hindbær.

Opbevares i en kagedåse.