Proteinbar

Proteinbar med hampeprotein, nødder, frø og tørret frugt. Denne rawfood proteinbar indeholder alt det, som du behøver før og efter træningen! RAW, laktose- og glutenfri.

10-12 stk.

Ingredienser

1 dl hampprotein pulver
½ dl chiafrø
½ dl incabær
½ dl mandler
½ dl hasselnødder
6 stk mellemstore tørrede figner
2 spsk acaipulver
1 knivspids kanel
1 knivspids vaniljesukker
2 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk honning
Evt. vand

Desuden:

½ dl finthakkede mandler

Sådan gør du

Kom alle de tørre ingredienser i en blender. Tilsæt dernæst friskpresset citronsaft og honning. Blend det hele sammen til en jævn masse. Tilsæt eventuelt lidt vand efter behov - kun ganske lidt. Rul dejen ud med en kagerulle og strø de hakkede mandler på begge sider.

Deles i 10-12 stykker.

TIP: Smør kniven med lidt raps- eller hørfrøolie - så er det lettere at skære. Udrul dejen mellem to stykker bagepapir eller brug en smule flormelis for at forhindre, at dejen klisterer fast til bordet.

Opskrift er bragt i samarbejde med Helsams kampagne: Økologiske uger i din lokale helsekostbutik