Proteinbar
10-12 stk.
Ingredienser
1 dl hampprotein pulver
½ dl chiafrø
½ dl incabær
½ dl mandler
½ dl hasselnødder
6 stk mellemstore tørrede figner
2 spsk acaipulver
1 knivspids kanel
1 knivspids vaniljesukker
2 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk honning
Evt. vand
Desuden:
½ dl finthakkede mandler
Sådan gør du
Kom alle de tørre ingredienser i en blender. Tilsæt dernæst friskpresset citronsaft og honning. Blend det hele sammen til en jævn masse. Tilsæt eventuelt lidt vand efter behov - kun ganske lidt. Rul dejen ud med en kagerulle og strø de hakkede mandler på begge sider.
Deles i 10-12 stykker.
TIP: Smør kniven med lidt raps- eller hørfrøolie - så er det lettere at skære. Udrul dejen mellem to stykker bagepapir eller brug en smule flormelis for at forhindre, at dejen klisterer fast til bordet.
Opskrift er bragt i samarbejde med Helsams kampagne: Økologiske uger i din lokale helsekostbutik