Snak-bar

Müslibarer med rugbrød, abrikos og nødder

24 stk.

Ingredienser

100 g øko rugbrød
100 g tørrede øko abrikoser
75 g øko hasselnødder
125 g øko havregryn
1 dl øko honning
75 g øko rosiner
75 g øko cornflakes

Sådan gør du

1. Tænd ovnen på 150 grader.

2. Kom rugbrød og abrikoser i en foodprocessor eller minihakker
og blend dem til de er findelt (eller riv rugbrødet
og hak abrikoserne fint).

3. Hak nødderne groft.

4. Bland rugbrød og abrikoser med nødder og de øvrige ingredienser i en skål og ælt det hele grundigt sammen.

5. Bred massen ud på en bageplade med bagepapir til en firkant ca. 25 x 25 cm. Kom lidt vand på hænderne og tryk massen let sammen og pænt lige i kanten.

6. Bag massen i 30 min. Lad den bagte masse køle af i 10 minutter og skær den i 6 stykker på den ene led og 4 stykker på den anden led, så du får 24 müslibarer.

7. Lad müslibarerne køle helt af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

En opskrift fra bagehæftet Bare bag