TRUE

I det internationale projekt TRUE samarbejder 24 partnere fra 11 lande om at identificere bæredygtige løsninger, der gør det muligt at dyrke, forarbejde og afsætte flere bælgplanter i Europa.

TRUE: TRansition paths to sUstainable legume based systems in Europe

I projektet vil vi identificere bæredygtige løsninger, der gør det muligt at dyrke, forarbejde og afsætte flere bælgplanter i Europa. Økologisk Landsforenings rolle i projektet er at samle erfaringer om de muligheder og barrierer, som er forbundet med at anvende andre bælgplanter end soja som proteinfoder i en økologisk svineproduktion, med fokus på udfordringer og løsninger, der har betydning i praksis. Vi afholder bl.a. en workshop for økologiske svineproducenter, planteavlere, fodervirksomheder og andre interessenter for at udveksle og indsamle mere viden om de vigtigste incitamenter, barrierer og foreløbige erfaringer med dansk dyrket bælgplanter som foder til økologisk svineproduktion. Projektperiode: 1. januar 2017 – 31. december 2019.

Projektpartnere

Projektleder er James Hutton Institute, UK. I alt 24 partnere fra 11 lande deltager i projektet, heriblandt Økologisk Landsforening.

Mere information om TRUE

Mere information om projektet på www.true-project.eu

Projekttilskud

TRansition paths to sUstainable legume-based systems in Europe (TRUE) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No. 727973

Kontaktperson i Økologisk Landsforening: